Att köpa grön och hållbar teknik blir bara viktigare i takt med klimatförändringarnas framfart. Om alla hjälps åt och uppgraderar till hållbar teknik kan det göra stor skillnad för att motverka denna fara. Lyckligtvis utvecklas den hållbara tekniken snabbt och erbjuder många fördelar till företag och organisationer. Titta bara på vilken skillnad Toshibas utbud av multifunktionsskrivare kan göra för att minska energiförbrukningen och samtidigt förbättra verksamhetens effektivitet. Med en multifunktionsskrivare kommer du alltså att både sänka kostnaderna och göra en insats för miljön! Pengarna du sparar in kan du istället använda till andra nödvändiga saker i verksamheten. Så tveka inte att uppgradera din verksamhet med en modern multifunktionsskrivare av Toshiba genom att mejla eller ringa till Toshibatec. Du kan även lämna dina kontaktuppgifter om du är en företagskund för att bli kontaktad inom kort. När du gör detta får du veta mer om vilken nytta du kommer att få av Toshibas multifunktionsskrivare!

3 fantastiska fördelar med en hållbar multifunktionsskrivare

Tre av de största fördelarna med att skaffa en hållbar multifunktionsskrivare av Toshiba är:

1. Minimerar energiförbrukningen – Med hjälp av grön och hållbar teknik kan energiförbrukningen minskas under hela produktens livscykel. Detta har den stora fördelen att möjliggöra besparingar för både företag och kund. Kom ihåg att en skrivare inte bara förbrukar energi vid utskrift, utan även när den står i standby-läge kan en vanlig multifunktionsskrivare förbruka mellan 30 och 50 watt per timma. Jämfört med en hållbar modell som kan förbruka så lite som en tiondedel i standby-läge.

2. Förbättrar design och prestanda – När du köper en hållbar produkt kan du vara säker på att de allra senaste designmetoderna och tillverkningsprocesserna har använts. Detta optimerar produktens prestanda, livslängd och valet av material.

3. Sparar pengar i verksamheten – Om din verksamhet gör många utskrifter dagligen kan en energibesparing på exempelvis 25 procent göra skillnad. Inte sällan kan energiförbrukningen vid drift för multifunktionsskrivare ligga på över 300 watt medan en hållbar modell kan dra så lite som 20 watt. Det betyder att du potentiellt kan göra väldigt stora besparingar på sikt och frigöra resurser som kan spenderas på andra delar av verksamheten. Även om du kanske tvekar i att investera i en hållbara multifunktionskrivare på grund av kostnaden bör du tänka långsiktigt. Om du gör en besparing på några hundralappar per månad kommer det på några år bli många tusenlappar i besparing! Kom igång redan nu genom att upptäcka Toshibas utbud av hållbara multifunktionsskrivare och annan konferensutrustning.