Vore det inte en dröm att kunna ha billigare el månad efter månad? Med dagens skenande priser låter det just som en dröm – men drömmen kan bli sann. Det finns en teknisk lösning som kan hjälpa till att sänka din elförbrukning på ett sätt så att du inte ens märker det!

Sänk din elförbrukning utan att det märks

Det ovanliga elbolaget Tibber har skapat en app som hjälper dig att styra din elförbrukning och även följa elpriset direkt i appen. På Tibber.com/se/ finns det en hel del spännande läsning för dig som vill sänka dina kostnader på el. Det innovativa elbolaget startades av Daniel Lindén och Edgeir Vårdal Aksnes som arbetat flera år inom branschen och aldrig hittat den”perfekta” lösningen bland befintliga erbjudanden. De bestämde sig därför att skapa en lösning själva – och det var då som Tibber.com/se/ föddes med sin eleganta och effektiva app. Inte för att tjäna pengar, utan för att förändra branschen och utmana de hårt vinstdrivande bolagen.

Appen köper upp el till din bostad när priset är som lägst. Du kan följa priset i appen där du också kan läsa analyser om din egen förbrukning och hur du kan kontrollera den bättre. Det finns pengar att spara på att ta kontroll över sin el förbrukning, inte att öka den. Miljön mår också bättre om man agerar annorlunda, menar Tibber.

Tibbers smarta app bevakar ditt hem

Du kan använda mindre el utan att märka någon skillnad annat än på priset. Avgiften till Tibber.com/se/ är också mycket låg, endast 39 kronor per månad. Det är en ”flat rate” som inte ändrar sig och det är det enda du betalar utom själva elförbrukningen. Dessutom finns det ingen bindningstid. Appen bevakar helheten av el i din bostad från belysning och termostater till laddningen av din elbil – och detta kan göra stor skillnad. Du kan ställa in appen på laddning av bilbatteriet just när priset är som allra lägst. Du kan sova lugnt medan appen laddar ner el under det tidsspann som du valt.

Alltid förnybar el

På Tibber.com/se/ finner du 100 % förnybar el. Tibbers policy innebär både lägre elförbrukning, sänkt kostnad och miljövänlig el. All el kommer från svenska vind- eller vattenkraftverk och från solceller där även privatkunder hos Tibber säljer sin el till andra Tibber-kunder. Du kan tydligt se priset och ursprunget på elen du köper i appen. Tibber.com/se/ har hjälpt hundratals kunder att sänka sina elkostnader och kunder strömmar till löpande för att prova appen. Det fördelaktiga och enkla i att inte ha någon bindningstid gör det möjligt att prova och se vad man tycker.